Kerstmarkt 2021

Helaas, de kerstmarkt is alweer voorbij en mogen we tevreden terugkijken naar twee mooie dagen. Hoewel we door Covid-19 veel beperkingen hadden, hebben we er toch een heuse markt van proberen te maken. De kramen mooi versierd en van kleurige lampjes voorzien, kerstmuziek op de achtergrond en naast de mooie kerststukken mooie andere kerstspullen en snuisterijen.

De kerstmarkt is weer mogelijk geworden door de inzet van vele vrijwilligers en sponsors. We danken daarvoor o.a. Albert Hein, de sponsors van de marktkramen, particulieren voor het verzamelen en aanleveren van o.a. kerstgroen. Maar vooral ook de schikkers en schiksters voor de kerststukken, die met zorg en creativiteit mooie kerstukken hebben gemaakt en ook allen die hebben bijgedragen aan deze markt en niet zijn genoemd.

We kijken alweer uit naar volgend jaar maar dan hopelijk een kerstmarkt zonder Covid19 beperkingen zodat we er weer een festijn van kunnen maken, waar we lekker kunnen bijpraten zonder mondkapjes gedoe met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers erbij.  Dat we dan weer geraakt mogen worden door ontmoetingen en al die andere activiteiten die we helaas dit jaar wederom moesten missen.

De kerstmarkt heeft mooi bedrag van 2011 euro opgeleverd en daarvoor dank aan allen die de markt bezochten en voor hun aankoop.